محبان اهل بیت

اخبار - مذهبی

محبان اهل بیت

اخبار - مذهبی

فرمانده کل ارتش، توانمندی های عملیاتی منطقه پدافند هوایی جنوب شرق را مورد بازدید قرار داد

امیر سرلشکر عطاء الله صالحی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در منطقه پدافند هوایی جنوب شرق از سایت راداری "گنو" بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی از بندر عباس؛ امیر سرلشکر صالحی در این بازدید از سایت موشکی اس 200 و مواضع راداری و توپخانه‌ای منطقه پدافند هوایی جنوب شرق نیز بازدید نمود و میزان آمادگی سامانه‌های پدافندی این منطقه را مورد ارزیابی عملیاتی قرار داد.

در این بازدید، امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد، جانشین فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص)، فرمانده کل ارتش را همراهی نمود

نخستین نمایشگاه بزرگ هوانیروز ارتش برپا خواهد شد

سرهنگ جودکی، دبیر ستاد راهیان نور قرارگاه منطقه جنوب غرب کشور از برپایی نخستین نمایشگاه هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران در پادگان حمید به منظور حضور و بازدید زائرین راهیان نور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ارتش، وی در گفت و گو با خبرنگار اعزامی آجا به منطقه عملیاتی راهیان نور گفت: پادگان حمید از جمله مراکزی بود که در اوایل جنگ تحمیلی چندین ماه به اشغال متجاوزین بعثی عراق در آمد و اکثر ساختمان های آن تخریب شد.

وی در ادامه افزود: ما امسال در کنار این ویرانه های بازمانده از جنگ، نمایشگاه فرهنگی دفاع مقدس هوانیروز و پدافند هوایی را برپا خواهیم کرد.

او با بیان اینکه این نمایشگاه از بیستم اسفند ماه تا چهاردهم فروردین سال 1395 برپا خواهد بود، افزود: در این نمایشگاه علاوه بر تجهیزات و ادوات هوانیروز، همرزمان شهدایی همچون کشوری، شیرودی و وطن پور حضور خواهند داشت و خاطرات آن دوران ارزشمند را برای زائرین بازگو خواهند نمود.

وی در پایان گفت: تلاش خواهیم کرد تا مجوزهای لازم برای پرواز بالگردها همزمان با حضور زائرین در منطقه را دریافت کنیم.    

انبه حاوی ترکیبات متعددی است که دارای ویژگی های ضدسرطانی و ضدالتهابی هستند.

به گزارش سرویس علمی جام نیـوز به نقل از مهر، میوه انبه حاوی ترکیباتی نظیر ویتامین C و بتاکاروتن، و همچنین چندین ترکیب پلی فنولیک نظیر اسیدگالیک به همراه پلیمرهای بزرگ‌تر آن موسوم به گالوتانین است که با فعالیت های ضدسرطانی و ضدالتهابی مرتبط هستند.

محققان دانشگاه A&M تکزاس در یک آزمایش پایلوت انسانی، ۱۱ داوطلب سالم در رده سنی ۲۱ تا ۳۸ سال را که روزانه به مدت ۱۰ روز ۴۰۰ گرم انبه مصرف می‌کردند مورد بررسی قرار دادند. آنها در طول مدت ۱۰ روز، نمونه‌های خون و ادرار این شرکت‌کنندگان را هر روز جمع آوری کردند.

 

شرکت‌کنندگان از یک هفته قبل از شروع مطالعه، از خوردن خوراکی‌ها و مکمل‌های غذایی حاوی منابع بالای اسید گالیک نظیر توت‌ها، انگور و چای خودداری کرده بودند.

 

دکتر سوزان مرتنز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: به منظور تعیین تاثیرات احتمالی این ترکیبات پلی فنولیک بر سلامت انسان در زمان مصرف این ماده خوراکی، ابتدا باید نحوه متابولیسم این ترکیبات در بدن مطالعه می‌شد.

 

بعد از بررسی نمونه‌های ادرار و خون داوطلبان، هفت متابولیت اسید گالیک در ادرار افراد سالم شناسایی شد و مشخص شد که دو متابولیت میکروبی به میزان قابل توجهی بعد از ۱۰ روز مصرف انبه دفع شدند.

 

وجود متابولیت‌های اسید گالیک و پیروگالول در ادرار انسان بعد از ۱۰ روز مصرف انبه نشان دهنده جذب، متابولیسم و دفع مشتقات گالویل انبه است.

 

به گفته دکتر مرتنز، «نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که انبه دارای پتانسیل گنجانده شدن در رژیم غذایی به عنوان منبع غنی اسید گالیک و گالوتانین است و به همین خاطر از ویژگی‌های ضدالتهابی و ضدسرطانی برخوردار است.»


شایع ترین علت مرگ بر اثر سرطان مربوط به سرطان معده است.

به گزارش سرویس علمی جام نیـوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، این روزها خبر مرگ و میر سرطان برای مردم عادی شده است. انواع سرطان‌ها دامن مردم را گرفته و سالانه تعداد زیادی را هم به کام مرگ می‌کشاند.

 

آمارها می‌گویند بروز سرطان تا کمتر از 20 سال آینده تا 90 درصد افزایش می‌یابد. اما بیشترین میزان مرگ و میر این آمار به سرطان معده اختصاص دارد. این کشنده‌ترین سرطان سالانه جان هشت هزار نفر را می‌گیرد؛ یعنی روزانه 22 نفر و هر یک ساعت و 10 دقیقه یک نفر. سرطان معده سالانه با به کام مرگ کشاندن بیش از 700 هزار نفر در جهان دومین سرطان مهلک محسوب می‌شود.حال از آنجا که آمار سالانه سرطان  معده در حال افزایش است، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که حدود یک سوم مرگ و میرهای ناشی از سرطان معده به دلیل عادت های غذایی و رفتاری نادرست نظیر شاخص توده بدنی بالا، مصرف ناکافی میوه ها و سبزی ها، عدم فعالیت فیزیکی، مصرف دخانیات وغیره ایجاد می شود.


  ادامه مطلب ...

کلم بروکلی با هزاران خاصیت از آنجایی که کلم بروکلی یک غذای جدید به حساب می‌آید

به گزارش سرویس علمی جام نیـوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، کلم بروکلی گیاهی پرفایده و مقوی است که جوانه‌های آن می‌تواند برای تمام فصول سودمند باشد و بنیه انسان را تقویت می‌کند.


دکتر محمد فرح‌بخش متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: مصرف نوشیدنی حاوی جوانه‌های کلم بروکلی بدن را در برابر سموم موجود در هوا حفظ می‌کند حضور ماده‌ای به نام سولفورافان در کلم بروکلی می‌تواند بدن را در برابر مواد سرطان‌زای موجود در هوای آلوده محافظت نماید.


مصرف منظم نصف لیوان نوشیدنی که حاوی عصاره آب آناناس، لیمو و پودر جوانه کلم بروکلی باشد، می‌تواند بدن را در برابر سطوح بالای بدن که یک ماده سرطان‌زایی است و در هوای آلوده به مقادیر بالایی وجود دارد، محافظت نماید.
 
وی افزود: افرادی که از نوشیدنی حاوی جوانه کلم بروکلی استفاده می‌کنند در حدود 61 درصد بنزن و 23 درصد آکرولین (موجود در هوای آلوده استنشاقی) را از بدن دفع می‌کنند و همین امر نشان از اثرات مفید این نوشیدنی بر بدن می‌باشد.
 
وی در ادامه افزود: با وجود این که کلم بروکلی را به صورت نوشیدنی در مقابل با آلودگی‌ هوا مؤثر دانسته‌اند، اما مصرف منظم کلم بروکلی به صورت خام یا پخته می‌تواند در کنترل عوامل خطرساز بروز بیماری‌های مرتبط با سیستم تنفسی مؤثر باشد؛ از آنجایی که آلودگی هوا به عنوان یک عامل خطرساز در بروز بیماری‌های تنفسی حاد و مزمن مطرح می‌باشد، بنابراین مصرف منظم کلم بروکلی می‌تواند نقش مؤثری در این زمینه داشته باشد.
 
فرح بخش تصریح کرد: با توجه به نقش کلم بروکلی در سلامت بدن توصیه می‌کنیم که از کلم بروکلی به طور منظم در رژیم غذایی روزانه استفاده شود. مصرف این سبزی در سالاد و به صورت خام در کنار غذا، استفاده از آن در انواع سوپ‌ها، یا دورچین‌ انواع خوراکی‌ها توصیه می‌شود. در روزهایی که آلودگی‌ هوا بالاست مقادیر بیشتری از این سبزی را مصرف کنیم.
 
وی بیان کرد: کلم بروکلی در تنظیم حرکات روده و تأمین فیبر مورد نیاز بدن مؤثر است. ساقه کلم بروکلی می‌تواند فیبر مورد نیاز بدن را تأمین کند. کسانی که دچار مشکل یبوست هستند توصیه می‌شود که در رژیم غذایی خود برای کلم بروکلی جایگاه ویژه‌ای در نظر بگیرند و سعی کنند در سالادهای خود از این کلم استفاده نمایند. کلم بروکلی حاوی ویتامین‌ها و املاح مناسبی برای بدن می‌باشد.
 
فرح بخش ادامه داد: محدودیت‌ خاصی در مورد مصرف این کلم وجود ندارد. در مورد افرادی که دستگاه گوارش حساسی دارند یا این که در اثر مصرف زیاد مواد فیبردار دچار نفخ می‌شوند توصیه می‌شود کلم بروکلی مصرف کنند. کلم بروکلی جز سبزیجات نشاسته‌ای محسوب می‌شود و در کنار کاهو، گوجه و خیار میزان انرژی کمی دارد.  
 
وی در ادامه تصریح کرد: از آنجایی که کلم بروکلی یک غذای جدید به حساب می‌آید به کودکان و بزرگسالان توصیه می‌کنیم از مصرف آن غافل نشوند. این سبزی شامل انواع ویتامین‌ها و املاح بوده و دارای آنتی‌اکسیدان می‌باشد.
 
فرح‌بخش خاطرنشان کرد: این که این سبزی خام یا پخته مصرف شود بستگی به وضعیت گوارشی فرد دارد. خوردن کلم بروکلی خام عوارض گوارشی، دل درد و نفخ به همراه دارد. به افراد توصیه می‌شود این سبزی را به صورت آب‌پز مصرف نمایند تا از منافع این سبزی عالی بهره‌مند گردند.